Expert Webbouw

Divi hosting wordpress

Hosting speciaal voor Divi

Wat is Divi?

Divi is een prachtig en zeer bruikbaar en flexibel WordPress thema gebouwd door Elegant Themes. Al enige jaren maakt Elegant Themes mooie, bruikbare en geweldige thema’s voor WordPress maar pas sinds november 2013 zag het thema ‘Divi’ het levenslicht. Divi is een visual builder die voorgoed het gehele speelveld van WordPress thema’s zou gaan veranderen.

Divi bevat namelijk alles wat je nodig hebt in één enkel thema. Geen 15 plugins extra nodig om de boel überhaupt te laten draaien zoals vele andere visual builders. Het is een pakket waarbij alles mogelijk is.

Jarenlange ervaring met Divi.

Vanaf 2003 maak ik websites, mijn eerste website was een XML website om naar toe te ‘wappen’ op je mobiele telefoon (ver voordat er smartphones waren). Al sinds 2012 maak ik websites met de thema’s van Elegant Themes en vanaf 2013 maak ik enkel en alleen nog maar websites met het Divi thema. Dit komt omdat zodra ik eenmaal het Divi thema gebruikt had ik niks anders meer wilde of goed genoeg vond. Vooral omdat mijn klanten het een geweldig systeem vinden om de gehele website in te onderhouden. Ik ben er zo dol op dat ik zelfs een Divi Nederlandse vertaling hebt gemaakt omdat ik ontevreden was over de huidige Nederlandse vertaling.

Divi en de hosting.

Het grote voordeel van Divi is ook meteen het grootste nadeel. Divi is een fors thema om te draaien op je eigen computer en op de server van de hostingpartij. Dit kan resulteren in een erg langzame Divi website. Het inladen kost bijvoorbeeld meer dan 3 seconden en de website zelf voelt log en traag aan. Als je kijkt in je Divi opties en je klikt daar het ‘support center’ aan zie je waarschijnlijk rode stoplichten in de onderstaande tabel. Negeer dit niet!

Divi hosting

De juiste partij kiezen.

Als echte Divi Specialist liep ik tegen dit specifieke probleem aan bij zogenaamd alle “Super snelle hosting!!” partijen. Wat blijkt, de server waarop je website draait staat überhaupt niet in Nederland en is niet 100% specifiek ingericht voor WordPress i.c.m. het Divi thema. Toen besloot ik om zelf mijn eigen servers te gaan inrichten. Na jaren testen en uitproberen behaalde mijn eigen (forse) projecten enorme snelheden en scoorde mede daarom ontzettend goed in de zoekmachines.

Toen ik steeds vaker de vraag kreeg vanuit mijn klanten voor Divi hosting heb ik aparte servers specifiek ingericht zodat Divi 100% tot zijn recht komt. En als dat nog niet genoeg is bied ik al mijn klanten ook ondersteuning aan in de vorm van een website abonnement. Je krijgt dus niet alleen de juist ingerichte server voor je Divi website maar ook mijn expertise om te zorgen dat je website helemaal tip top staat ingericht zodat je de maximale snelheid uit Divi weet te persen en je doelen kunt behalen online.

Hosting pijlers.

Met hosting onderscheiden we altijd een aantal cruciale onderdelen die ik de pijlers noem. Een van de belangrijkste pijlers is dat je minimaal een VPS omgeving krijgt voor je hosting. Dat wil zeggen een Virtual Private Server. Dat is geen Shared Hosting zoals bijna alle hosting partijen aanbieden. Dit geeft je een eigen privé stukje op een server.

Wellicht de belangrijkste is natuurlijk de vraag wat je verwacht van je hosting partij. Ik geloof zelf dat je hosting partner je ook moet ondersteunen in updates, Divi modules vragen, advies en online marketing vraagstukken.

De juiste partner.

 

  • VPS (Virtual Private Server) i.p.v. Shared Hosting
  • PHP versie 7.3 of nieuwer
  • Puur en alleen Divi hosting
  • Web Accelerator
  • Sparringspartner over online marketing
  • Verzorging van al je updates
  • Uitstekende communicator

Divi snelheid optimaliseren

Ik heb jarenlange ervaring met het bouwen in WordPress met Divi. Ik ken de frustratie van een langzame website maar al te goed en ik weet hoe het is om met je handen in het haar te zitten omdat die ene ‘simpele aanpassing‘ toch niet zo eenvoudig blijkt. Blijf niet langer aanmodderen en laat je helpen. Ik kan uitstekend communiceren en laat je altijd weten wat de juiste aanpak is.

Online marketing 

Divi SEO Optimalisatie

Een juiste SEO strategie is leidend voor uw website. Met alleen de installatie van de Yoast SEO plugin begint het pas. Wat dacht u van alle ‘social-share‘ afbeeldingen? De juiste ‘commerciële‘ teksten die zich tonen in de zoekmachine? Rich snippets? Allemaal zaken waarin ik je kan adviseren vanuit mijn jarenlange SEO ervaring en expertise.

Visuele aanpassingen 

Mobile-first

Als u zelf nieuwe pagina’s heeft aangemaakt of de vorige webbouwer is ietwat slordig geweest met het mobiel- en tablet-vriendelijk maken van de inhoud dan kan dat erg vervelend zijn. Voor mij geen enkel probleem! Ik kan uw website eenvoudig en snel aanpassen aan alle apparaten.

Technische aanpassingen 

Divi uitbreiden of vervangen

Na een tijd kun je uitgegroeir zijn uit een systeem of plugin en dient die vervangen te worden. Met mijn jarenlange ervaring kijk ik graag met u mee om tot een goede oplossing te komen. Deze oplossing moet vooral voor uw workflow goed werken en de huidige bedrijfsvoering niet in de weg zitten maar juist ontlasten en versoepelen!

Hosting

Snelheid Optimalisatie

Niemand houdt van een logge Divi website. Het is ook helemaal niet nodig. Met allereerst de juiste hosting ga ik u daarna helpen om de website super snel te maken. Mijn Divi websites laden onder de 500 ms, wat extreem snel is.

Algemene verbeteringen 

Conversie optimalisatie

De bezoeker tot klant maken noemen we converteren. Doen de bezoekers niet precies wat u zou verwachten? Dan zijn er grote verbeteringen mogelijk op uw website. Ik kan met mijn jarenlange expertise kritisch naar het design, UX en de gemaakte funnel kijken.

Visuele aanpassingen 

Moderne hoogstandjes

Komt uw website ietwat ouderwets over omdat er te weinig visuele hoogstandjes in verwerkt zijn? Geen enkel probleem, ik kan u helpen. Een chique uitstraling maar geen kermis attractie. Vernuftig en visueel aantrekkelijk!

Veelgestelde vragen over hosting

Het overnemen van een bestaande website naar Expert Webbouw hosting gaat zeer eenvoudig en zonder problemen. Met jarenlange ervaring en tientallen klanten die we succesvol verhuisd hebben zorg ik zorg dat u er zo weinig mogelijk hinder van ondervind. Uw website blijft altijd 100% live zonder downtime. En uw e-mail nemen we allemaal 100% over. 

Verlies ik geen e-mail?

Voor de verhuizing importeren we alle e-mail veilig naar onze eigen servers. Nadat we écht om zijn halen we nog eenmaal alle e-mail binnen vanaf de oude server. Het is in al die jaren nog nooit overkomen dat iemand e-mails is kwijtgeraakt tijdens een verhuisproces!

Is er geen downtime?

Uw website zal altijd 100% online zijn. Dat komt omdat we bij het verhuizen alles al goed hebben ingericht aan deze kant. Zodra de verhuizing in gang is gezet blijven we alles nauwkeurig monitoren zodat u geen bezoeker mist.

Wat is een website abonnement?

Ik bied veel meer dan alleen hosting en e-mail. Ik zorg er voor dat al uw plugins en het Divi thema volledig veilig en geüpdate blijft. Heeft u vragen, komt u er niet uit? Dan help ik u met het aanpassen van uw Divi website. U kunt altijd op mij rekenen. Maandelijks krijgt u zelfs een overzicht van al de uitgevoerde werkzaamheden, updates en maatwerk dat ik voor u verzorgd heb. Transparant, helder en eerlijk!

"Matthias is eerlijk gezegd de eerste website en SEO expert die waarmaakt wat hij toezegd. Met een heldere visie en stappenplan heeft hij ons enthousiasme weer aangewakkerd om onze website te optimaliseren met nu al resultaat! We zochten een Divi Theme Expert en kregen meer, namelijk een betrouwbare top professional met een hele prettige persoonlijkheid en enorme vakkennis die met creatieve ideeen en oplossingen komt. "

Ewoud Dekker en Marian de Neef

Eigenaar, Arte dell' Anima

"Wat een feest om mee samen te werken. Mijn steun en toeverlaat tijdens het bouwen van mijn blogsite "Stella zoekt Rust". Is een echte expert, zowel in bouw, in SEO als in snelheid van je website. Matthias regelt dingen snel en is betrouwbaar. Kortom: een feest om mee samen te mogen werken."

Stella Baars

Eigenaar, Stella Zoekt Rust

"Matthias heeft in een paar weken tijd voor ons een prachtige website  helemaal naar wens neergezet. Matthias kwam direct met een strakke planning waardoor we precies wisten waar we aan toe waren en wat we konden verwachten. We stonden zo niet voor verrassingen, behalve dan de verrassing van een prachtig eindresultaat: een mooie, persoonlijke, moderne website!"
Lydia van G.

Eigenaar, Wokshop & Company