Expert Webbouw

Divi Nederlandse vertaling

Divi Nederlandse vertaling versie 4.1 downloaden

Eindelijk Divi in het correct Nederlands!

Divi is gemaakt in Amerika dus het thema is uiteraard Engels. Zodra Divi detecteert dat het op een Nederlandse installatie staat, wordt alles in het Nederlands vertaald. Helaas is de vertaling automatisch gedaan door Google Translate, waardoor er op sommige plaatsen veel verwarring is. Vooral bij de opties in de verschillende modules. “Oproep tot actie”? Wat is dat? Beter gebruiken we gewoon de Engelse term Call to action. Ook zijn de apostrof ‘ tekens niet goed erin gezet waardoor er simpelweg bugs lijken te zijn.

Neem dit voorbeeld. Dit is de vertaling van de ‘opsommigstekens’ instellingen ofwel in het Engels ‘ordered list’. Wie kan hier nog kaas van maken?

Divi vertaling Nederlands fout

Waarom heb je Divi opnieuw vertaald?

Omdat ik altijd kwaliteit wil leveren. Het eindproduct dat mijn klanten krijgen van mij als Divi specialist moet goed zijn. Ik ben ervan overtuigd dat namelijk alles qua websites excellent moet zijn. Ik irriteerde me mateloos aan al deze kleine vertaal foutjes. Maar niet alleen ik, ook voor al mijn klanten kwam het erg onprofessioneel over. Toen ik Elegant Themes mailde over alle vertaal fouten bleken ze niet zo erg geïnteresseerd te zijn in ons kleine landje en was het advies; “Hier zijn de vertaal bestanden van Divi 4, maak er iets moois van!“. Het is een flinke klus om alles vanuit het Engels te vertalen naar het Nederlands. Maar ik wil een goed product afleveren aan mijn klanten, dus nam ik mijn verantwoordelijkheid en vertaalde de gehele Divi Builder, met alle modules en alle instellingen aan de achterkant.

Nog zo’n voorbeeld: vijfmaal het woordje ‘Animatie’. Wat gebeurd er nu daadwerkelijk als ik de instellingen wijzig?

Divi vertaling Nederlands fout

Laatste update Divi NL vertaling:

Datum: 13 januari 2020
Divi versie: 4.1

Hoe plaats je de Divi vertaling?

De bestanden moeten in een child-theme geplaatst worden. Anders verlies je de vertaling bij elke Divi update. De bestanden dien je vervolgens via FTP te uploaden. Het stappenplan staat in het zip bestand of scroll even naar onder.

Weet je niet hoe je een child-theme moet maken en de vertaling uploaden? Aarzel niet en geef me een belletje. Ik doe het voor voor eenmalig € 25,- excl. BTW. Het enige wat ik nodig heb van je zijn de inloggegevens van je Hosting partij of de FTP toegangsgegevens. Daarna geniet jij van een geweldige Nederlandse Divi vertaling. De Nederlandse Divi vertaling zit standaard inbegrepen bij mijn super snelle Divi hosting website abonnementen.

Verbetering insturen?

Graag! Samen maken we er een betere Divi van!

Hoe vertaal ik Divi 4 naar correct Nederlands?

De Divi 4 vertaal bestanden moeten in een child-theme geplaatst worden. Anders verlies je de vertaling bij elke Divi update. De bestanden dien je via FTP te uploaden. Volg de 4 stappen hieronder om je Divi installatie goed te laten vertalen:

 

  1. In de zip file zie je de map genaamd lang. In de lang map staan nog twee mappen genaamd theme en builder. Hierin zitten de benodigde .mo bestanden. De gehele lang map mag je uploaden naar je child-theme hoofdmap. Dus /wp-content/themes/divi-child/
  2. In de zip file zie je ook de map themes staan. Upload alleen de inhoud van deze map naar /wp-content/languages/themes/
  3. Voeg onderstaande code toe aan je functions.php van je child-theme met deze tekst:
   /*================================================
   NL vertaling inladen van ExpertWebbouw.nl (hier kun je ook updates vinden!)
   ================================================*/
   function expertwebbouw_translation() {
   	load_child_theme_textdomain( 'Divi', get_stylesheet_directory() . '/lang/theme/' );
   	load_child_theme_textdomain( 'et_builder', get_stylesheet_directory() . '/lang/builder/' );
   }
   add_action( 'after_setup_theme', 'expertwebbouw_translation' );

    

  4. Activeer het Divi thema via WordPress bij ‘weergave’ -> ‘thema’s’. Activeer vervolgens weer het child-theme en voila! Alle vertalingen zijn zichtbaar.
Divi 4

Een Nederlandse Divi expert nodig?

Omdat ik al al jarenlang bouw met het WordPress thema Divi, kan ik elke denkbare aanpassing realiseren. Wilt u een complete redesign van uw huidige pagina’s in de theme builder van Divi 4, nieuwe contactformulieren? Een geheel nieuwe set landingspagina’s? Alles is mogelijk. De meest grote aanpassingen waarvoor ik wordt gevraagd heb ik hieronder op een rij gezet:

Online marketing 

SEO Optimalisatie

Een juiste SEO strategie is leidend voor uw website. Met alleen de installatie van een SEO plugin in Divi bent u er nog lang niet. Wat dacht u van alle ‘social-share’ afbeeldingen? De juiste ‘commerciële’ teksten die zich tonen in de zoekmachine? Rich snippets? Allemaal zaken die ik voor u kan aanpassen.

Visuele aanpassingen 

Mobile-first

Heeft u zelf nieuwe pagina’s aangemaakt of is de vorige webbouwer ietwat slordig geweest met het mobiel- en tablet-vriendelijk maken van de inhoud? Geen probleem! Ik kan uw website eenvoudig en snel aanpassen zodat het voor alle apparaten weer keurig netjes eruit ziet.

Technische aanpassingen 

Uitbreiding of vervanging

Vind u Divi nog wat traag aanvoelen? Gebruikt u een bepaald systeem of plugin die u graag zou willen of nu gebruikt die niet helemaal naar tevredenheid meer is? Ik kijk graag met u mee om tot een goede oplossing te komen en kan een nieuwe functionaliteit voor u inbouwen.

Hosting

Snelheid Optimalisatie

Voelt uw Divi website log en traag aan? Dat is helemaal niet nodig. Divi is juist enorm snel en technisch fantastisch in elkaar gezet. Met allereerst de juiste hosting is het daarna goed te doen om de website super snel te maken. Mijn Divi websites laden onder de 500 ms, wat extreem snel is.

Algemene verbeteringen 

Conversie optimalisatie

Doen de bezoekers niet precies wat u zou verwachten van uw bezoekesr? Krijgt u wel verkeer op uw website maar zijn ze net zo snel weer weg? Dan zijn er grote verbeteringen mogelijk op uw website. Ik kan met mijn jarenlange expertise kritisch naar het design, UX en de funnel kijken!

Visuele aanpassingen 

Moderne hoogstandjes

Komt uw website ouderwets over omdat er te weinig visuele hoogstandjes in verwerkt zijn? Geen enkel probleem.  Ik maak het zo dat het er weer prachtig uit ziet zonder dat het een kermis attractie lijkt. Vernuftig en visueel aantrekkelijk is binnen Divi uitstekend te realiseren!

Veelgestelde vragen

Bij het laten maken van een goede Divi website komen veel vragen naar boven. Een goede expert weet de vragen te beantwoorden – maar nog veel belangrijker – hij weet de juiste vragen te stellen.

Daarom zullen we heel regelmatig telefonisch en via de e-mail contact houden over het uiteindelijke resultaat. Staat uw vraag hier niet tussen? Lees dan onze pagina met alle veelgestelde vragen of neem contact op!

Wanneer is mijn Divi website opgeleverd?
Als de nieuwe website een oude website vervangt dan kan de oplevertijd 5 tot 10 werkdagen zijn. Een compleet nieuwe website heeft een gemiddelde doorlooptijd van 3 weken tot 3 maanden.
Kan ik zelf de Divi website onderhouden?
Uiteraard. We plannen een uitgebreide overdracht in waarin we samen achter een bureau de website doorlopen. Omdat ik gebruik maak van de visual builder van Divi met het extreem handige systeem, is het wijzigen van uw website kinderlijk eenvoudig.
Hoe gaat het financieel?
De helft van het offerte bedrag factureer ik voordat ik ga starten. Zodra het factuur voldaan is zal er daadwerkelijk gestart worden. Zodra de website afgeleverd is zal het laatste factuur verzonden worden.

"Matthias is eerlijk gezegd de eerste website en SEO expert die waarmaakt wat hij toezegd. Met een heldere visie en stappenplan heeft hij ons enthousiasme weer aangewakkerd om onze website te optimaliseren met nu al resultaat! We zochten een Divi Theme Expert en kregen meer, namelijk een betrouwbare top professional met een hele prettige persoonlijkheid en enorme vakkennis die met creatieve ideeen en oplossingen komt. "

Ewoud Dekker en Marian de Neef

Eigenaar, Arte dell' Anima

"Wat een feest om mee samen te werken. Mijn steun en toeverlaat tijdens het bouwen van mijn blogsite "Stella zoekt Rust". Is een echte expert, zowel in bouw, in SEO als in snelheid van je website. Matthias regelt dingen snel en is betrouwbaar. Kortom: een feest om mee samen te mogen werken."

Stella Baars

Eigenaar, Stella Zoekt Rust

"Matthias heeft in een paar weken tijd voor ons een prachtige website  helemaal naar wens neergezet. Matthias kwam direct met een strakke planning waardoor we precies wisten waar we aan toe waren en wat we konden verwachten. We stonden zo niet voor verrassingen, behalve dan de verrassing van een prachtig eindresultaat: een mooie, persoonlijke, moderne website!"
Lydia van G.

Eigenaar, Wokshop & Company