Divi thema WordPress

Hier lees je alles over het Divi WordPress thema

Divi WordPress consultant

Divi WordPress consultant

Divi zag het levenslicht in 2013. Sinds die dag ben ik al bezig met websites ontwikkelen in dit geweldige systeem. Mijn klanten noemen we daarom ook dé Divi specialist. Waarom alleen deze visual builder? Simpelweg omdat dit gewoon de beste is!

lees meer
Divi hosting

Divi hosting

Divi heeft specifieke hosting nodig. Herken je dat je website soms traag en log reageert? Dit komt omdat Divi geweldig is, maar daarom ook best fors. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Met de juiste hosting en optimalisatie ben je er zo!

lees meer
Divi Nederlandse vertaling

Divi Nederlandse vertaling

Kromme zinnen, gekke opties/functies in de builder en 5 maal dezelfde term voor verschillende opties. Helaas laat de Nederlandse vertaling van Divi wat wensen te over. Omdat ik geloof in kwaliteit besloot ik om Divi zelf in het Nederlands te vertalen.

lees meer
Divi website laten maken

Divi website laten maken

Divi WordPress website laten maken Wat is Divi? Divi is een WordPress thema gebouwd door Elegant Themes. Al enige jaren maakt Elegant Themes mooie, bruikbare en geweldige thema's voor WordPress. Pas sinds november 2013 zag het thema 'Divi' het levenslicht. Een visual builder die voorgoed het gehele speelveld van...

lees meer
Divi WordPress specialist

Divi WordPress specialist

Divi zag het levenslicht in 2013. Sinds die dag ben ik al bezig met websites ontwikkelen in dit geweldige systeem. Mijn klanten noemen we daarom ook dé Divi specialist. Waarom alleen deze visual builder? Simpelweg omdat dit gewoon de beste is!

lees meer

Divi WordPress website bouwen is geen probleem

Wat is Divi?

Divi is een WordPress thema gebouwd door Elegant Themes. Al enige jaren maakt Elegant Themes mooie, bruikbare en geweldige thema’s voor WordPress. Pas sinds november 2013 zag het nieuwe thema ‘Divi’ het levenslicht. Een visual builder die voorgoed het gehele speelveld van WordPress thema’s zou gaan veranderen. 

Ervaring met Divi.

Vanaf 2003 maak ik websites. Sinds 2012 maak ik websites met de thema’s van Elegant Themes en vanaf 2013 maak ik enkel en alleen nog maar websites met het Divi thema. Dit komt omdat zodra je eenmaal het Divi thema gebruikt – je nooit meer anders wilt. Vooral omdat mijn klanten het een geweldig systeem vinden om de gehele website in te onderhouden. Ik ben er zo dol op dat ik zelfs een Divi Nederlandse vertaling hebt gemaakt!

Waarom Divi.

Als je eenmaal je website hebt gebouwd in Divi dan wil je niet anders meer. Dat heeft te maken met het feit dat je met Divi letterlijk álle kanten op kan qua website bouwen. Het is een extreem flexibele visual builder, waarin je alle elementen die je maar wenst kan plaatsen en simpelweg kan aanpassen.

Het nadeel van Divi.

Er zit echter een groot nadeel aan het gebruik van het Divi thema. Dat nadeel is voor mensen die het thema niet helemaal in de vingers hebben, of eigenlijk te weinig doen met hun website om het compleet te doorgronden. En ik neem het je niet kwalijk, websites onderhouden en bouwen is een vak. Dus als je het niet weet omdat je iets geheel anders wilt dan even een tekst aanpassen, dan heb je een Divi specialist nodig!

Elke Divi aanpassing is mogelijk

Omdat ik al jarenlang bouw met het WordPress thema Divi, kan ik elke denkbare aanpassing voor u realiseren. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe contactformulieren? Een gehele redesign van uw huidige pagina’s of een geheel nieuwe set landingspagina’s? Alles is mogelijk. De meest grote aanpassingen waarvoor ik wordt gevraagd heb ik hier op een rij gezet:

Online marketing 

SEO Optimalisatie

Een juiste SEO strategie is leidend voor uw website. Met alleen de installatie van een SEO plugin bent u er nog lang niet. Wat dacht u van alle ‘social-share’ afbeeldingen? De juiste ‘commerciële’ teksten die zich tonen in de zoekmachine? Rich snippets? Allemaal zaken die ik voor u kan aanpassen.

Visuele aanpassingen 

Mobile-first

Heeft u zelf nieuwe pagina’s aangemaakt of is de vorige webbouwer ietwat slordig geweest met het mobiel- en tablet-vriendelijk maken van de inhoud? Geen probleem! Ik kan uw website eenvoudig en snel aanpassen aan alle apparaten.

Technische aanpassingen 

Uitbreiding of vervanging

Een bepaald systeem of plugin die u graag zou willen of nu gebruikt die niet helemaal naar tevredenheid meer is? Ik kijk graag met u mee om tot een goede oplossing te komen en kan een nieuwe functionaliteit voor u inbouwen.

Hosting

Snelheid Optimalisatie

Voelt uw Divi website log en traag aan? Dat is helemaal niet nodig. Met allereerst de juiste hosting is het daarna goed te doen om de website super snel te maken. Mijn Divi websites laden onder de 500 ms, wat extreem snel is.

Algemene verbeteringen 

Conversie optimalisatie

Doen de bezoekers niet precies wat u zou verwachten van uw bezoekesr? Dan zijn er grote verbeteringen mogelijk op uw website. Ik kan met mijn jarenlange expertise kritisch naar het design, UX en de funnel kijken!

Visuele aanpassingen 

Moderne hoogstandjes

Komt uw website ouderwets over omdat er te weinig visuele hoogstandjes in verwerkt zijn? Geen enkel probleem.  Ik maak het zo dat het chique eruit ziet en geen kermis attractie lijkt. Vernuftig en visueel aantrekkelijk!

Offerte
close slider