Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
DeepKapha.ai - ExpertWebbouw.nl

Africa in Focus

Africa in Focus

Als wild-life Afrika fotograaf wil je dat jouw prachtige foto’s als de beste uit de bus komen. Vooral als er een nieuw hoofdstuk wordt gestart waarin er zelf reizen worden aangeboden! Dé manier om de reizen te kunnen aanbieden is door middel van de daadwerkelijke foto’s die gemaakt zijn in het prachtige landschap.

Project details

Opdrachtgever: M. Herwaarden
Opleverdatum: Oktober 2019
Oplevertijd: 2 maanden
Vaardigheden: Webbouw, webdesign, SEO & hosting
Soort: Geheel nieuwe website
Bekijken: AfricaInFocus.nl

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl

Elke header is prachtig

Aan prachtige foto’s geen gebrek, maar foto’s etaleren is voor een fotograaf wellicht het moeilijkste wat er is. Want de fotograaf heeft vaak duizenden prachtige foto’s om uit te kiezen. Ook speelt de verhoudingen van de foto’s en dus de compositie een grote rol. Met zoveel verschillende schermen en een responsive design, hebben we een goede oplossing gevonden. Om de bezoeker kennis te laten maken met zoveel mogelijk foto’s is er op elke pagina een andere header met slider gemaakt. Zo is elke pagina een adembenemende header geworden!

Overzichtelijke reisinformatie

De potentiële klant zo goed mogelijk informeren over de reizen naar Afrika is een belangrijk aspect van de website. Zo hebben we gekozen voor verschillende tabbladen met daarin alle informatie overzichtelijk gegroepeerd. Zo kunnen alle bezoekers eenvoudigweg al hun vragen beantwoord krijgen zonder eerst contact op te nemen.

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl
deepkapha.ai snelheid

Mooi contactformulier onder elke pagina

Geheel in de wild-life Afrika sfeer is er een mooie footer onder elke pagina gemaakt. Deze footer bevat weer een prachtig plaatje met daarobovenop een prachtig gestyled contactformulier. Zo past het volledig in de rest van de website en is het een mooi en praktisch einde van elke pagina.