Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
DeepKapha.ai - ExpertWebbouw.nl

BudgetDani

“Matthias heeft voor mij de website gebouwd en ik ben hier echt super blij mee. Matthias reageert snel, houdt zich aan deadlines, snapt wat je bedoelt en denkt met je mee. Hij heeft ongelooflijk goede ideeën en dankzij hem heb ik echt een prachtige website met mogelijkheden waar ik nog niet eerder van gehoord had. Uiteraard heb ik ook het hosten bij hem ondergebracht waar ik ook super tevreden mee ben. Absoluut een aanrader!”
D. Staring

BudgetDani

Als budgetbeheerster en coach is het belangrijk dat je uitstraalt wat je verkoopt. Klasse, overzicht, helderheid en het gevoel dat je in goede handen bent. De juiste kleurencombinatie, keuze voor plaatsen van de foto’s en layout zorgt bij BudgetDani ervoor dat klanten de eerste kennismaking als overzichtelijk en betrouwbaar benoemen.

Project details

Opdrachtgever: D. Staring
Opleverdatum: December 2019
Oplevertijd: 2 maanden
Vaardigheden: Webbouw, webdesign, SEO & hosting
Soort: Geheel nieuwe website
Bekijken: BudgetDani.nl

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl

Overzichtelijke homepage

Vertrouwen, rust en overzicht zijn de sleutelwoorden die de website van BudgetDani moeten uitstralen. Vanwege de doelgroep is het belangrijk over te komen als betrouwbare, geduldige expert. Dit hebben we gerealiseerd door prachtige foto’s te combineren met een overzichtelijke website.

Digitaal intake formulier

Bij budgetbeheer dienen er veel papieren te worden ingevuld en getekend. Deze papieren rompslomp is voorgoed verleden tijd met dit digitale intake formulier! Het is mogelijk voor de klant om bestanden te uploaden zoals afschriften en identiteitsbewijzen en online je handtekening zetten is ook mogelijk. Tevens ontvangen beide partijen na invullen direct een e-mail met een PDF bestand met logo, de ondertekening, datum en alle informatie die erin gezet is!

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl
deepkapha.ai snelheid

Maandelijks incasseren

Voor bepaalde producten is het heel erg handig als de klant automatisch maandelijks betaald door middel van incasso. De eerste iDeal betaling is hierbij de toestemming om maandelijks het bedrag automatisch door de website te laten incasseren. De klant krijgt vervolgens automatisch een factuur toegestuurd. Wel zo makkelijk!