Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
DeepKapha.ai - ExpertWebbouw.nl

DeepKapha.ai

“Naast een heldere communicatie, vlot van begrip en in uitvoering! Meerwaarde in de samenwerking kwam ook uit het meedenken en advies, dank!”

F. Singh – Chief Operating Officer

DeepKapha.ai

Een snel groeiend bedrijf in de Artificial Intelligence en Deep Learning had een prangende vraag. Kan ik het design wat al gemaakt was in Photoshop overzetten naar een fantastisch online platform dat schaalbaar was, voldeed aan alle visuele en innovatieve eisen en ook veel bezoekers tegelijk aan kon? Uiteraard kan ik dat!

Project details

Opdrachtgever: DeepKapha.ai
Opleverdatum: September 2018
Oplevertijd: 3 maanden
Vaardigheden: Webbouw, SEO
Soort: Geheel nieuwe website
Bekijken: deepkapha.ai

Catchy video achtergronden

Doordat de website voorzien moest zijn van prachtige video’s is gekozen om deze als video in de header te plaatsen. Het geeft een goed beeld van waar deepkapha.ai zich op richt.

Speciale effecten

Doordat het onderzoek van deepkapha.ai ook revolutionair is, diende de presentatie hiervan ook op een niet-alledaagse-manier te gebeuren. Zodra iemands muis over het plaatje beweegt, beweegt het plaatje mee. Simpel maar nét even anders.

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl
deepkapha.ai snelheid

Extreme snelheid

Ondanks alle visuele hoogstandjes moet de website qua performance vanuit de hele wereld uitzonderlijk goed zijn. De website van deepkapha.ai is sneller dan 97% van alle geteste websites op Pingdom.com. Met een performance grade van 99/100 is het een extreem snelle website. Missie geslaagd!

 

Geavanceerde formulieren

Via de website moeten mensen vanuit de gehele wereld zich kunnen aanmelden door middel van een geavanceerd formulier. Geen normaal contactformulier maar een formulier met invulbare velden, upload mogelijkheid van specifieke bestanden (PDF bestanden) multiple choice velden in de vorm van drop-downs, recaptcha beveiliging en een ‘save and continue later’ mogelijkheid.

deepkapha enroll form