Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
DeepKapha.ai - ExpertWebbouw.nl

Esgrado

Esgrado

Een website hebben waar je zelf 100% tevreden over bent maar die qua functionaliteiten niet meer voldoet. Zo was de huidige website van Esgrado niet responsive en was het aanpasssen van de website nogal een uitdaging. De opdracht was helder; bewaar het originele ontwerp, look and feel maar maak de achterkant helemaal nieuw. Een bereklus met 480+ pagina’s handmatig overzetten, maar zo gezegd, zo gedaan!

Project details

Opdrachtgever: Martin d. J.
Opleverdatum: Februari 2018
Oplevertijd: 5 maanden
Vaardigheden: Webdesign, SEO
Soort: Oude website volledig intact houden maar achterkant vernieuwen
Bekijken: esgrado.nl

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl

Een mega-menu en kruimelpad

Navigeren door de website was in de oorspronkelijke versie niet erg gebruiksvriendelijk. Er was geen mega menu en als je op een productpagina was dan was het lastig om gewoon terug te gaan naar de categorie. Dat is opgelost door een mega-menu en kruimelpad te implementeren.

Alles laten zoals het was, maar wel responsive

Responsive maken was geen probleem, dat zit standaard in deze website. Maar de achtergrond, de grijs tinten, de foto’s, de teksten en de URLS moesten exact blijven zoals het was.  Een behoorlijke klus, maar niet onmogelijk. Door slimme redirects op .htaccess niveau was het mogelijk om alle pagina’s van .html te redirecten naar de juiste PHP pagina. Door gebruik te maken van exact hetzelfde site-structuur werd alle opgebouwde waarde meegenomen naar de nieuwe website.

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl
deepkapha.ai snelheid

Eenvoudig aanpassen met de visual builder aan de voorkant

Het aanapssen van websites aan de achterkant kan een uitdaging zijn, vooral als je het niet zelf elke dag doet. De website van Esgrado is (zoals al mijn klanten) voorzien van een visual builder. Hiermee kun je aan de voorkant letterlijk alles wat je ziet aanpassen. Voeg extra afbeeldingen toe, wijzig teksten, voeg modules toe met nieuwe functies, werkelijk alles is mogelijk en zo eenvoudig als het maar kan zijn.