Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
Mannatech

Mannatech

Eigen webshops hebben is zeer belangrijk voor een webbouwer. Hij wordt dan geforceerd te innoveren, mee te gaan met de laatste ontwikkelingen en scherp te blijven.

Plantaardige Voedingssupplementen.nl

Een volledig nieuwe website die voldoet aan strenge Amerikaanse compliant eisen. Verkopen maar wel achter een login. Op #1 scoren in Google op productniveau en zelfs op merknaam.

Project details

Opdrachtgever: Matthias Joosse (eigen project)
Opleverdatum: januari 2012
Oplevertijd: 2 maanden
Vaardigheden: Web design, SEO, content
Soort: Volledig nieuwe website
Bekijken: plantaardigevoedingssupplementen.nl

Mannatech video intro

Video intro en live chat integratie

Als je ‘wellness’ verkoopt probeer je een gevoel over te brengen. Met deze video intro lukt dat absoluut. Een gezellig gezin dat gezond is doordat zij de producten gebruiken. Ook zie je rechtsonder de groene knop met de uitnodigende tekst: “heeft u vragen? U kunt direct met ons gesprek.” Een veelgebruikte functie omdat deze producten vrij kostbaar zijn.

Een mega menu

Met drie hoofdcategorieën en meerdere producten per categorie is een mega-menu een mooie oplossing. Het blijft overzichtelijk en toch erg compact. Dankzij de foto’s is het erg herkenbaar voor de bezoekers.

Mannatech mega menu
Mannatech beveiligde shop

Een beveiligd e-commerce gedeelte

De strenge wetgeving vanuit het Amerikaanse moederbedrijf verplicht een webshop die niet voor iedereen toegankelijk is. Om dit het hoofd te bieden is er een eenvoudige maar gemakkelijke manier bedacht voor mensen om tóch in te kunnen loggen.