Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
DeepKapha.ai - ExpertWebbouw.nl

Olwigo

“Werken met Matthias is prettig, hij is zeer deskundig, flexibel en plezierig in het contact. Matthias zoekt de aansluiting met de klant en bouwt dan een prachtige website. Betrouwbaar in de afspraken en met garantie voor een mooie website. Niet twijfelen: gewoon contact leggen!” E. Scheppink

Olwigo

Na 15 jaar voor een baas te hebben gewerkt in het HRM vak was het voor E. Scheppink tijd om in het diepe te springen en volledig voor haarzelf aan de slag te gaan. De website werd volledig vanuit het niets gebouwd. Toen het logo en de huisstijl bepaald was, werd de website volledig aangepast naar de stijl van Olwigo. Het resultaat mag er zijn!

Project details

Opdrachtgever: E. Scheppink
Opleverdatum: Januari 2019
Oplevertijd: 2 maanden
Vaardigheden: Webbouw, webdesign, SEO
Soort: Geheel nieuwe website
Bekijken: olwigo.nl

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl

Bewegende elementen

Doordat de website voorzien is van subtiele bewegende elementen, heeft de website een aantrekkelijke, moderne en professionele uitstraling. De elementen bewegen door de hele website heen. Aanwezig, maar niet storend. 

Aantrekkelijke footer

Wie zegt dat de footer van een website altijd saai en slaapverwekkend moet zijn? De footer van Olwigo bevat een prachtige foto welke op deze manier pakkend wordt ingezet om elke pagina strak en professioneel te eindigen. 

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl
deepkapha.ai snelheid

Contact via WhatsApp

Anno 2019 is WhatsApp niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Waarom dan ook niet als contactoptie in een website? Bij het klikken op de link wordt op de smartphone direct WhatsApp opgestart met het nummer van Olwigo en een vooringestelde boodschap. Op de desktop en tablet wordt de web versie opgestart.