Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
DeepKapha.ai - ExpertWebbouw.nl

Pop Up Pallets

Pop Up Pallets

Als toonaangevende organisatie met een unieke propositie, geweldig portfolio, leuke mensen en fantastische opdrachtgevers moet je jezelf professioneel positioneren. Er was ook ruimte voor verbetering qua productpresentie en daaraan gekoppeld een offerte systeem.

Project details

Opdrachtgever: E. van Triest
Opleverdatum: Januari 2020
Oplevertijd: 3 maanden
Vaardigheden: Webbouw, webdesign, SEO & hosting
Soort: Geheel nieuwe website
Bekijken: PopUpPallets.nl

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl

Pakkende voorpagina

De huisstijl kleuren van PUP knallen er meteen af, de product presentatie gebeurd op een prachtige manier en de propositie is meteen duidelijk. Missie geslaagd voor een fantastische voorpagina!

Helder en eenvoudig offerte aanvragen

Om het proces van offerte aanvragen wat te versoepelen is er de mogelijkheid ingebouwd om de klant zelf een selectie te laten maken van wat ze nodig hebben voor een stand inrichting of een complete beurs. Het neveneffect is dat de klant beter voorbereid aan de telefoon komt, wat vele malen efficiënter werkt.

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl
deepkapha.ai snelheid

Mooie video integratie

De producten van Pop Up Pallets moet je ervaren, het is een belevenis. Video is uitermate geschikt om dit goed te laten zien, daarom is op de pagina ‘projecten’ video vanuit YouTube geïntegreerd met de website. Op deze manier krijgen klanten een prachtige indruk van Pop Up Pallets maar blijven de bezoekers op de website.