Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
DeepKapha.ai - ExpertWebbouw.nl

RengerFinance

“Ik heb Matthias 2 jaar geleden leren kennen als een gepassioneerde webbouwer. Met grote passie en deskundigheid heeft hij voor mij een website gebouwd. Wat ik enorm waardeer is de combinatie van persoonlijke en professionele insteek en het zeer actieve meedenken om de website helemaal naar mijn smaak en op maat te maken!

Matthias komt met ideeën, voert ze uit, is pro-actief en tegelijkertijd luistert hij heel goed naar hoe ik het wilde. Deze combinatie heeft geleid tot een website waar ik enorm blij mee ben en dankbaar voor ben.

Ik beveel Matthias dan ook van harte aan als webbouwer van grote klasse!

D. Renger – Eigenaar

RengerFinance

De complete financiële administratie uitbesteden? Dan spelen vertrouwen en deskundigheid een zeer belangrijke rol. Omdat er maar één etalage is – de website – dient deze deze twee zaken uit te stralen en volledig te onderstrepen. Binnen een jaar had RengerFinance voldoende klanten om fulltime te leven van het ondernemen. De klanten complimenteren constant de heldere en prachtige website!

Project details

Opdrachtgever: D. Renger
Opleverdatum: Juli 2020
Oplevertijd: 3 maanden
Vaardigheden: Webbouw, Design & Hosting
Soort: Complete nieuwe website
Bekijken: RengerFinance.nl

RengerFinance home

Strak design

Er is gekozen voor een modern gekaderd design wat overal op de website terugkomt. Het straalt structuur, zakelijkheid en overzicht uit, precies wat je verwacht van een financieel adviseur & boekhouder.

Duidelijke marketing

In de marketing gaat het uiteindelijk om emotie. Vanuit die gedachtegang heb ik de kernwoorden ‘Overzicht, Rust & Inzicht’ geformuleerd en op de website geplaatst. Tevens komen USP’s terug als ‘Bespaar veel tijd’ ‘Ervaar de rust en het overzicht’ en ‘Weten dat het 100% goed zit’. Allemaal termen waarmee de doelgroep zich volledig kan identificeren en wat inspeelt op de emotie. Pas daarna gaat het over de persoon zelf en de diensten!

RengerFinance voorpagina
RengerFinance footer

Herkenbare footer

Een Call To Action op elke pagina en logo’s van boekhoudprogramma’s straalt vertrouwen, herkenbaarheid en expertise uit. Precies wat ik wilde bereiken met de website. De logo’s zijn allemaal aangepast qua kleur en bewegen op een rustig tempo zodat er ruimte is voor elk boekhoudpakket. 

Overzichtelijke tarieven

Complexe en verschillende producten maakt het voor de doelgroep lastig om te bekijken hoeveel de financiële administratie daadwerkelijk kost. We hebben dit daarom opgebroken in 6 onderdelen met verschillende iconen en een rekenvoorbeeld erbij. Op deze manier is het eenvoudig om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en bied het een mooi praatstuk om de klant mee te nemen in zijn/haar behoeften en wensen.

RengerFinance tarieven