Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
DeepKapha.ai - ExpertWebbouw.nl

RiplRock

Matthias is fantastisch om mee samen te werken. Hij reageert snel, denkt mee en zet net dat stapje extra om een gave website op te leveren. Ik kende hem en Expert Webbouw nog niet, maar vanaf het eerste moment verliep het contact soepel. Prijs/kwaliteit verhouding is top en zal hem zeker inzetten voor toekomstige projecten.

D. Brode – Eigenaar

RiplRock

Het ontwikkelen van leidinggevenden, teams & organisaties d.m.v. coaching, assessments & ontwikkelprogramma’s is wat RiplRock doet. Na een periode een andere leverancier te hebben gehad wilde de opdrachtgever weer samenwerken met iemand die snel kan schakelen en de website volledig onder controle had. Zo gezegd zo gedaan!

Project details

Opdrachtgever: D. Brode
Opleverdatum: Juli 2020
Oplevertijd: 3 maanden
Vaardigheden: Webbouw, SEO, hosting & sparringspartner
Soort: Overname bestaande website
Bekijken: RiplRock.nl

RiplRock home

Video integratie 

Een afbeelding zegt meer dan 1000 worden, maar een video zegt nog veel meer. Daarom koos RiplRock ervoor om gebruik te maken van een video hero, dit geeft meteen een sfeer en een beeld van de oprichters.

Knappe video testimonials

Klanten aan het woord laten is altijd een erg sterk marketing middel. Er is maar één ding beter dan dat – klanten in een video aan het woord laten! Met de juiste layout en design is het gelukt om de testimonials op een pakkende manier weer te geven op de website. 

RiplRock testimonials
RiplRock blogs

Eenvoudig zelf blogs kunnen toevoegen

De wens was om een blog module in te bouwen zodat externen eenvoudig blog berichten kunnen plaatsen en onderhouden. Door middel van een extreem eenvoudig systeem is het mogelijk voor iedereen om snel een nieuw blog bericht te plaatsen. Deze komt dan automatisch in de juiste layout en op de juiste plek te staan. Wel zo makkelijk!

Knappe landingspagina’s

Complexe producten uitleggen kan eenvoudig gemaakt worden door de klant mee te nemen op reis. Om dit te doen hebben we mooie landingspagina’s gemaakt die uitleggen van stap A tot stap Z wat de toepassing is van het product eRock.

RiplRock landingspage