Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
The-Great-Media-logo

The Great Media

The Great Media

Al jarenlang goede hosting aanbieden aan klanten, de email op orde houden en altijd paraat staan voor de klanten. Met al die bezigheden was er echter geen tijd om een eigen knappe website op te tuigen waardoor The Great Media zichzelf netjes kon profileren. The Great Media klopte aan bij Matthias Joosse om een nette website op te leveren. Dat is gedaan.

Project details

Opdrachtgever: Edwin d. G.
Opleverdatum: Februari 2018
Oplevertijd: 5 dagen
Vaardigheden: Web Design, Branding
Soort: Compleet nieuwe website
Bekijken: thegreatmedia.nl

The Great Media heldere propositie

Een heldere propositie

Omdat de The Great Media maar enkele beperte diensten heeft ,was het de kunst om de website simpel, strak, doeltreffend en met een heldere propositie te maken.

 

Een huisstijl creeëren van een logo

Het enige wat er was was een logo. De kleuren vanuit het logo vormden daarom de basis om de rest van de kleuren op te baseren. Een leuke uitdaging en niet abosluut niet onmogelijk. Het contactformulier was het belangrijkst, dus deze komt op elke pagina terug. Aanpassen kan eenvoudig en zal direct op elke pagina doorgevoerd worden. Wel zo makkelijk!

The Great media contactpagina
The Great media prijzen

Duidelijke prijzen

Keuzes maken voor een webhosting partij gaat onder andere door het feit dat mensen begrijpen wat er aangeboden wordt. De website, de email en de domeinen moeten tenslotte gewoon werken zonder al te veel kennis en onderhoud van de klant zelf. De heldere prijstabellen helpen de klanten daar een handje bij.