Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
Troyka logo

Troyka Innovation

“Matthias Joosse heeft een mooie website voor Troyka Innovation gemaakt. Het was prettig samenwerken. De website structuur staat nu als een huis, en ik voel me thuis in de kamers waar ik aan de muren mijn eigen afbeeldingen en teksten kan aanpassen. Dit is precies wat ik zocht”

– Edwin P.

Troyka Innovation

Een eigen onderneming hebben en al veel werk en energie hebben zitten in de teksten en het design van de website. Alleen het omzetten van een ontwerp naar een website is van een andere categorie. In enkele weken is er een mooie website gelanceerd, hebben er 20 mensen hun feedback op gegeven en is de website opgeleverd naar wens van de opdrachtgever.

Project details

Opdrachtgever: Edwin P.
Opleverdatum: Juni 2018
Oplevertijd: 3 weken
Vaardigheden: Webdesign en webbouw
Soort: Geheel nieuwe website
Bekijken: troyka-innovation.com

Troyka-innovation homepage

Pakkende voorpagina

Het eenvoudige, kleurrijke en zeer heldere design kwam volledig uit de koker van Edwin zelf. Hij had al een tijd lang nagedacht over de website, de look & feel en het idee achter de website. Zodoende zocht hij iemand die zijn design kon realiseren op zo’n manier dat hijzelf het onderhoud kon blijven doen. 

Heldere call-to-action

Het grootste doel van de website is – naast informeren – dat mensen een contact opnemen en een cursus gaan volgen. Een heldere knop werd toegevoegd aan elke sectie in de stijl van dat deel van de website. Op deze manier is het duidelijk is voor de bezoeker waar ze contact kunnen opnemen voor meer informatie. De knop valt goed op door het design en is strategisch geplaatst.

Troyka-innovation CTA
Troyka-innovation testimonials

Ervaringen onder elke pagina

Onder elke pagina staan ervaringen van mensen die de cursus hebben gevolgd zodat de bezoeker de toegevoegde waarde zien.