Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
DeepKapha.ai - ExpertWebbouw.nl

Wij Fotografie

“Expert Webbouw heeft naar volle tevredenheid mijn website (van WIJ Fotografie) ontwikkeld. Dit is heel snel gegaan. De afstemming en de communicatie gebeurde prettig in een open sfeer. Denkt mee en is betrokken bij je business en ook hoe dat het beste gepresenteerd kan worden. De service en klantgerichtheid is erg goed. Ook na oplevering en zelfs na livegang blijft hij betrokken en is hij benaderbaar vragen of ondersteuning wanneer dat nodig is. Het template van het CMS is heel uitgebreid en zeer gebruiksvriendelijk, daarom werkt hij hiermee. Hier heb je als klant dus ook dubbel en dwars plezier van.”

W, IJlst

Wij Fotografie

Als fotograaf wil je dat jouw prachtige foto’s als de beste uit de bus komen. Een mooie manier om de foto’s en jouw als persoon te presenteren is daarbij onmisbaar. WIJ Fotografie worstelde al een tijd om de juiste look & feel te krijgen en de juiste online strategie te bepalen. Tijd voor een frisse wind en een geheel nieuwe website met zeer veel content!

Project details

Opdrachtgever: W.IJlst
Opleverdatum: Februari 2019
Oplevertijd: 2 maanden
Vaardigheden: Webbouw, webdesign, SEO
Soort: Geheel nieuwe website
Bekijken: wijfotografie.nl

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl

Een prachtig portfolio & blog

Het portfolio is misschien wel het meest belangrijke voor een fotograaf. Potentiële klanten selecteren immers hun fotograaf op de stijl en resultaten uit het verleden. Het portfolio en bijbehorende foto’s mogen daarom op een unieke manier gepresenteerd worden. Omdat alle foto’s in categorieën onderverdeeld konden worden is gekozen voor deze stijlvolle presentatie. Meteen een eye-catcher!

Elke header is prachtig

Je werk etaleren is voor een fotograaf wellicht het makkelijkste en moeilijkste wat er is. Want er zijn duizenden prachtige foto’s. Om de bezoeker toch kennis te laten maken met zoveel mogelijk foto’s is er op elke pagina een andere header gemaakt met diverse foto’s. Zo is elke pagina een uitnodiging om te komen kijken naar het werk van WIJ Fotografie.

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl
deepkapha.ai snelheid

Contact via WhatsApp

Anno 2019 is WhatsApp niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Waarom dan ook niet als contactoptie in een website? Bij het klikken op de link wordt op de smartphone direct WhatsApp opgestart met het nummer van WIJ Fotografie en een vooringestelde boodschap. Op de desktop en tablet wordt de Whatsapp web versie opgestart. Wel zo makkelijk voor klanten!

 

Beoordelingen op een nette manier

Klant recensies zijn van levensbelang. Een aanbeveling is vaak de doorslaggevende factor voor bezoekers. De aanbevelingen worden deze manier helder, overzichtelijk en mooi weergegeven.  

DeepKapha.ai – Tilt- ExpertWebbouw.nl