Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
workshop and company logo

Workshop & Company

“Matthias heeft in een paar weken tijd voor ons een prachtige website  helemaal naar wens neergezet. Matthias kwam direct met een strakke planning waardoor we precies wisten waar we aan toe waren en wat we konden verwachten. We stonden zo niet voor verrassingen, behalve dan de verrassing van een prachtig eindresultaat: een mooie, persoonlijke, moderne website!”

Workshop & Company

Een website bouwen voor een nieuw te starten onderneming. Er is zelfs nog geen KVK nummer. Dat is wat we in 30 dagen gerealiseerd hebben. Van een concept in het hoofd van de opdrachtgever naar een mooi resultaat waarop mensen workshops kunnen bekijken, reserveren via iDeal en een agenda kunnen raadplegen.

Project details

Opdrachtgever: Lydia van G.
Opleverdatum: november 2017
Oplevertijd: 30 dagen
Vaardigheden: Web Design, Branding
Soort: Compleet nieuwe website
Bekijken: workshopandcompany.nl

Workshop and Company ecommerce

Een e-commerce module

Een workshop kunnen bekijken en ook direct kunnen reserveren d.m.v. een iDeal betaling. Per workshop zijn verschillende data te selecteren. Daarbij ziet de bezoeker direct of de workshop vol is of dat er nog plekken beschikbaar zijn. Wel zo handig!

 

Een overzichtelijke agenda

Een overzichtelijke agenda waarbij de bezoeker in een oogopslag kan zien waar en wanneer de workshop gegeven wordt. De agenda is vanaf een centrale plek te beheren waardoor ook op alle individuele workshop pagina’s de agenda direct mee verandert.

Workshop and Company agenda
Workshop and Company fotogalerij

Een fotogalerij

Mensen maken keuzes onder andere op basis door wat ze zien en de sfeer die het uitademt. Ziet de workshop er gezellig uit? Dan willen zij ook komen. Een fotogalerij voegt net dat beetje extra toe. Eenvoudig in onderhoud, gemakkelijk nieuwe foto’s plaatsen en een mooie weergave voor de bezoeker.