Expert Webbouw

Veelgestelde vragen

en de antwoorden

 

Met meer dan 16 jaar ervaring heb ik heel veel gesprekken gevoerd met ondernemers, starters en MKB’ers. Allemaal hebben deze mensen vaak dezelfde vragen omtrent het bouwen van een website of het laten maken van een webdesign. 

Ik heb alle vragen hier zo overzichtelijk mogelijk opgezet. Mocht je een vraag hebben die er niet bij staat, aarzel dan niet en stel je vraag. Ik beantwoord deze graag!

N

Website laten maken

Met 16+ jaar ervaring en een prachtig portfolio zit u goed!

Maandelijkse rapportage

Een tip; zie elke maand wat er daadwerkelijk is uitgevoerd!

Onderhoud & updates

Ik zorg er persoonlijk voor dat uw website blijft draaien als een zonnetje!
Hoe lang duurt het voordat een website opgeleverd kan worden?

Als de nieuwe website een oude website vervangt dan kan de oplevertijd 5 tot 10 werkdagen zijn. Een compleet nieuwe website heeft een gemiddelde doorlooptijd van 3 weken tot 3 maanden. Om te bekijken wat voor u realistisch is, kunt u de pagina lezen over hoe lang duurt het bouwen van een website?

Kan ik zelf de website onderhouden?

Uiteraard. We plannen een uitgebreide overdracht in waarin we samen achter een bureau de website doorlopen. Omdat ik gebruik maak van een extreem handig systeem is het wijzigen van uw website kinderlijk eenvoudig. U kunt alles over het systeem lezen en bekijken op de pagina Divi WordPress webbouwer.

Waar moet ik rekening mee houden met het selecteren van een webbouwer?

Waar veel mensen niet voldoende over nadenken is het heel bewust selecteren van hun partner op het gebied van hun website. Voor veel ZZP’ers, ondernemers en starters is hun website hun belangrijkste lead- & verkoopkanaal. Bij wie kun je terecht als er iets is? Krijg je dan meteen een rekening of valt dat binnen een website abonnement? Ik heb een lijst gemaakt van de 10 tips om de juiste webdesigner te kiezen.

Ik ga voor het eerst ondernemen, wat moet ik m.b.t. online in mijn achterhoofd houden?

Ik kom veel starters tegen (ZZP of ondernemers) die een geweldig idee hebben, een mooi businessplan, maar geen kaas gegeten hebben van online marketing. En dat is helemaal niet vreemd, want online marketing is een vak. En voor het beste resultaat, moet je een expert in de hand nemen. Ik heb een lijst gemaakt met 10 online marketing tips voor de starter!

Is WordPress een goede keuze voor mijn website? Ik hoor er verschillende verhalen over?

WordPress is een veel gehoorde term. Dit komt omdat 30% van het gehele internet bestaat uit WordPress websites. Je kunt het als volgt vergelijken; Als je een mooi pand gaat bouwen, dan is je hosting de bouwgrond (is deze stabiel, stevig of is het los zand?) en WordPress de fundering van wat je bouwt op de lege zandvlakte. De fundering bepaalt hoe hoog en hoe groot het pand kan worden. Om te bepalen of WordPress de juiste keuze is voor jou kun je mijn bericht over een WordPress website laten maken Amersfoort lezen. Hier heb ik beschreven wat handig is en waar je rekening mee moet houden.

Heb je nog vragen die er niet bij staan? Neem dan contact op!