Expert Webbouw

Een website laten maken in Amersfoort

Laat uw website maken in Amersfoort.

Kwaliteit uit Amersfoort.

Ik woon aan de rand van Amersfoort (in Soesterberg). Een website laten maken door iemand in de buurt, heeft zo z’n voordelen! Een website waarvan de uitstraling klopt, de details grondig uitgewerkt zijn en waarvan uw bestaande of nieuwe huisstijl goed doorwerkt. Wel zo prettig! Behaal uw online doelen, omdat u deze doelen helder heeft gekregen tijdens het proces en de website volledig daarop ingericht is. Het fundament klopt, het is veilig, stevig en kan tegen een update en hacker stootje.

Helderheid.

Zonder een goede planning is projectmatig werken aan een website onmogelijk. Een goede planning hebben die kloppend is en waar allebei de partijen zich in kunnen vinden is daarom essentieel. We maken samen een realistische planning maar met drie heldere oplever- en feedbackmoment. Ook de prijsafspraak staat vast en omdat u te maken heeft met een ZZP’er die al16 jaar klanten helpt, kan ik mijn grenzen duidelijk aangeven. Op deze manier blijft de samenwerking altijd prettig en kun je met een gerust hart je website laten maken.

Samenwerking.

Na een ontmoeting in Amersfoort vol positieve energie, zin in de toekomst, het gevoel hebben dat we écht ergens komen en dat het eindresultaat fantastisch gaat worden, gaan we beginnen. Een rotsvast vertrouwen in de persoon met wie u samenwerkt dat deze oplevert wat beloofd is en afspraken nakomt omdat hij alles noteert. Altijd constructief, benaderbaar, open voor feedback en veranderingen en stelt de juiste vragen.

Resultaat.

Een prachtig resultaat waarvan u ervaart met elke vezel in uw lichaam dat het het geld meer dan 200% waard was. Omdat het een prachtige website is, maar vooral omdat de website helemaal doet wat het moet doen. Meer omzet, meer contactaanvragen en al een pluspunt bij de klant, alleen vanwege de website. Dát is een mooi resultaat.

Uw webbouwer uit Amersfoort.

Mijn naam is Matthias Joosse, een webbouwer, adviseur en webdesigner. Ik ben woonachtig op de rand van Amersfoort (in Soesterberg). Op mijn 15e levensjaar ontdekte ik de geweldige potentie van online marketing. Ik was gefascineerd dat ik, als simpele jongen, vanuit mijn zolderkamer een website kon maken dat wereldpubliek aansprak en dat interesse toonde in wat ik had gemaakt. In dit geval een XML-website met daarop polyfonische ringtones. Speciaal ontwikkeld om heen te ‘wappen’ met de allereerste ‘smartphones’. Het werd een te groot succes en ik besloot de website uit de lucht te halen. Dit had ook te maken met de ringtones die ik gratis aanbood die voortkwamen uit illegaal gedownloade MP3 bestanden.

 

Geschiedenis

Tijdens mijn HBO Communicatie & Marketing studie in Amsterdam kreeg ik persoonlijk les van Marco Derksen van MarketingFacts met een zeer klein groepje. Ik studeerde ik af op het onderwerp Social Media bij Arcadis en ik werkte parttime bij een lokaal online marketing bureau in Uitgeest. Daar leerde ik de fijne kneepjes van het SEO vak kennen. Ik heb vele klanten geholpen hun SEO propositie te verbeteren en vele nieuwe klanten te bereiken.

Na mijn studie ging ik werken bij een top-3 online marketing bureau van Nederland als Online Marketing Adviseur. Ik sleepte de grootste accounts binnen van CoolBlue, Greenpeace en LeBallon tot ICM en Liander. Ik verdiende mijzelf 11x terug en genoot van alle voordelen van een groot bedrijf met grote accounts. Na 2,5 jaar besloot ik om voor mijzelf te gaan werken. Ik ontwikkelde mijn people skills en mijn vaardigheden op online marketing gebied.

Ik merkte dat er enorm veel behoefte in de markt was aan duidelijkheid, creativiteit, transparantie en eerlijkheid. Online marketing is een prachtig vak, maar ook een ‘black-box’ voor veel ondernemers. Samenwerken met iemand die geniet van zijn werk, al jaren mensen vooruit helpt, pro-actief meedenkt, kritische vragen stelt, alles helder wilt hebben, telefonische afspraken bevestigd via de email en met goede ideeën komt is heerlijk

Om de zelfstandige, het MKB of de starter vooruit te helpen en te laten groeien online door middel van een prachtige website laten maken in de omgeving van Amersfoort en goed advies kunnen geven; dat vind ik gaaf om te doen.

Website laten maken in Amersfoort – de stappen.

w

KENNISMAKEN IN AMERSFOORT

Een goede start

Ik heb geleerd om op een prettige manier de juiste vragen te stellen. Het is makkelijk als er al een logo of huisstijl is, maar dat is geen vereiste. Uiteindelijk willen we in overleg de look & feel tot stand laten komen, wat er moet gebeuren en aan welke eisen de nieuwe website moet voldoen. Al deze zaken komen aan bod tijdens deze kennismaking. Aan de hand hiervan kan ik een passende offerte maken.

 

ONTWERPEN

Zien wat er gebeurd

Hierna volgt al snel het eerste ontwerp. Ik maak deze op een staging omgeving zodat je (afgeschermd van de buitenwereld) al kan zien wat het prille begin is van het geweldige eindresultaat. Zodra ik tevreden ben over de eerste opzet stuur ik de website door om feedback te vragen.

ONTWIKKELEN

Website vullen en operationeel maken

Op de staging omgeving verwerk ik nu de eerste feedback. Tevens ga ik alle aangeleverde content plaatsen en optimaliseren. Het ontwerp wordt aangepast naar de wensen en uitstraling die wenselijk is.

 

OPLEVEREN

Testen en optimaliseren

Na verwerking van alle feedback en uitgebreidde tests plaats ik de website van de staging omgeving naar de live-omgeving. Ik adviseer altijd om het hostingpakket en website abonnement te kiezen die het beste bij u past. Na oplevering gaan we om de tafel (fysiek in Amersfoort of digitaal via Skype/Zoom) en vindt de uiteindelijke overdracht plaats. Weet u in de toekomst niet meer hoe het moest? Geen enkel probleem, met het website abonnement sta ik altijd voor u klaar!

Veelgestelde vragen

Bij het laten maken van een goede website komen veel vragen naar boven. Een goede expert weet de vragen te beantwoorden – maar nog veel belangrijker – hij weet de juiste vragen te stellen.

Daarom zullen we heel regelmatig telefonisch en via de e-mail contact houden over het uiteindelijke resultaat. Staat uw vraag hier niet tussen? Lees dan onze pagina met alle veelgestelde vragen of neem contact op!

Wanneer is mijn website opgeleverd?

Als de nieuwe website een oude website vervangt dan kan de oplevertijd 5 tot 10 werkdagen zijn. Een compleet nieuwe website heeft een gemiddelde doorlooptijd van 3 weken tot 3 maanden.

Kan ik zelf de website onderhouden?

Uiteraard. We plannen een uitgebreide overdracht in waarin we samen achter een bureau de website doorlopen. Omdat ik gebruik maak van een extreem handig systeem is het wijzigen van uw website kinderlijk eenvoudig.

Hoe gaat het financieel?
De helft van het offerte bedrag factureer ik voordat ik ga starten. Zodra het factuur voldaan is zal er daadwerkelijk gestart worden. Zodra de website afgeleverd is zal het laatste factuur verzonden worden.
“Geweldig snelle website, binnen no-time vindbaar op #1 in Google en knap staaltje website bouw. Ook zeer tevreden over het hele ontwikkel-proces”
Wouter van der Haar

Eigenaar, De Ermelosche Frietzaak

“Matthias heeft in een paar weken tijd voor ons een prachtige website  helemaal naar wens neergezet. Matthias kwam direct met een strakke planning waardoor we precies wisten waar we aan toe waren en wat we konden verwachten. We stonden zo niet voor verrassingen, behalve dan de verrassing van een prachtig eindresultaat: een mooie, persoonlijke, moderne website!”
Lydia van G.

Eigenaar, Wokshop & Company

“Matthias denkt mee en geeft duidelijke informatie over wat financieel en technisch aantrekkelijk is. Zijn werkwijze is transparant, eerlijk, kundig en snel en dat alles met een goed resultaat! Wat wil je nog meer?!”
Vincent Dolfing

Eigenaar, Vincent Dolfing.nl